Over ons

Telefoonnummer

FYSIO CARE MAASTRICHT

Wie zijn wij

In 2020 hebben Ingrid Diederen en Maarten van Pamelen de handen ineen geslagen om Fysio Care Maastricht op te starten.

Wij beschikken over 3 behandelkamers en een ruime oefenzaal waar zowel persoonlijke behandelingen als groepslessen gegeven worden.

Ingrid is in 2011 afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2019 afgestudeerd als Msc. sportfysiotherapeut waarbij zij tijdens haar studie zich verder heeft gespecialiseerd in de behandeling van problematische knieën. Daarnaast is ze gespecialiseerd in dry needling, claudicatio intermittens, MS, beweegprogramma’s en medische trainingstherapie.

Willy is reeds jaren een bekend gezicht in de praktijk. Zijn ruime ervaring wordt vaak ingezet bij ingewikkelde casussen. Hij is gespecialiseerd in McKenzie therapie, medicaltaping en bandageren, medische trainingstherapie, schouderrevalidatie fysio-fitness en beweegprogramma COPD. Ook neemt hij deel aan het schoudernetwerk.

Maarten van Pamelen zal met zijn specialisatie in de echografie en wervelkolom vaker om feedback gevraagd worden. Visualisatie van problematiek geeft vaker een duidelijker beeld van de situatie en de klacht kan beter in kaart worden gebracht.

FYSIO CARE MAASTRICHT

Therapeuten

Ingrid Diederen

Sport fysiotherapeut, Dry needling, Oedeemtherapeut, Chronischzorgnet therapeut, Kniespecialist.

Willy van Baal

Fysiotherapeut, Chronisch Zorgnet therapeut, Schouderspecialist.

Maarten van Pamelen

Fysiotherapeut, echografie

Marlotte Koudijs

Fysiotherapeut

× Neem contact met ons op via Whatsapp